Echt meer rust en winst creëren

Het fundament van je bedrijf is de financiële administratie. Wanneer jij de getallen achter je bedrijf niet kent, wordt meer winst maken een uitdaging. Maar ik ga je daarbij helpen. En nee je hoeft echt geen cijfer fan te zijn zoals ik.

Ik werk voornamelijk met het administratie pakket Moneybird en Acumulus. Voor Moneybird ben ik ook adviseur en daardoor erkent expert en weet alle ins en outs. Beide boekhoudpakketten zijn ook voor niet boekhouders juist te begrijpen en makkelijk te gebruiken. Het is echt mogelijk om je administratie in 1 minuut per dag en 30 minuten per week bij te houden!

Wat bied ik zoal aan, zodat jij weer controle hebt over je financiële administratie:

Full Bliss.png

Full Bliss:
Bij dit pakket zullen we na het kennismakingsgesprek een intakegesprek hebben, waar we kunnen bekijken waar bij jou de problemen zitten en wat we moeten gaan doen. 

We zullen verschillende onderdelen analyseren en wellicht veranderen in je financiële administratie, zoals:

  • Wanneer je je administratie niet helemaal hebt bijgehouden zetten we die eerst recht.

  • Heb je niet alles gebruikt in je boekhoudsysteem? Dan gaan we van daaruit verder uitbouwen.

  • Ook gaan we meer winst realiseren, want winst wil iedereen en is ook nodig om een gezond bedrijf te hebben. Dit doen we door analyses te maken nadat alles juist in in je boekhoudsysteem staat. Zo kunnen we aan de hand van rapportages bekijken wat er nog gedaan moet worden om dit te behalen.

  • Blijkt dat de winst niet realiseerbaar is omdat je te weinig vraagt voor je dienst of product? Dan maken we een analyse van de kostprijs om zo je marge te kunnen verbeteren.

Control Bliss.png

Control Bliss:
Wil je liever alles zelf doen en is je administratie up-to-date, maar wil je per kwartaal wel een controle voor je btw en je administratieve pakket? Dat doe ik voor jou! Daarnaast ben ik dan ook beschikbaar voor vragen die je tussendoor zult hebben.

Enne wat ook heel is, ik doe tevens je IB aangifte, Zo hoef je niet meer naar een andere boekhouder of accountant om dat voor je te laten doen.

Dit pakket is overigens een mooie aanvulling voor na het Full Bliss pakket. Om zo je financiële administratie up-to-date te houden.

Starting Bliss.png

Starting Bliss:
Ben je starter? Of ben je al langer bezig maar wil je starten met een boekhoudpakket? Dan kan ik jou helpen om Moneybird of Acumulus meteen goed in te richten, zodat jij er makkelijk meer kan werken. En kan je zo zien hoe jouw bedrijf ervoor staat. Daarnaast maken we ook meteen alle workflows aan.

Je kan daarna ervoor kiezen door te gaan met het Control Bliss pakket.

Your Bliss.png

Your Bliss:
Kom je tot de conclusie dat je je tijd beter kan besteden of er echt geen zin in hebt om je financiële administratie bij te houden? Dan neem ik je administratie graag over.

Doorlooptijd naar het gewenste resultaat hangt af van de fase waarin je nu zit. We werken samen aan je administratie maar het doel is dat je zelf je administratie gaat begrijpen. Met behulp van Moneybird of Acumulus gaat ons dat zeker lukken.

Maar let op, financiële administratie moet in je systeem komen, net als tandenpoetsen. We hebben er niet altijd zin in, maar als we het niet doen dan krijgen we een slecht gebit. Zo is het ook met je financiële administratie.

 

Enthousiast geworden en wil je ook weer controle over je eigen bedrijf ? Klik dan hierboven op de button voor een gratis kennismakingsgesprek.
Dit kan heel gemakkelijk online via Skype of Zoom bijvoorbeeld.
Woon je in de buurt van Zeewolde? Dan kunnen we ook altijd ergens afspreken voor een kop koffie of thee (verse gemberthee is mijn ding).

*Door dit formulier in te vullen geef je akkoord met mijn privacyverklaring.

 

Wil je meer weten over de werkzaamheden die ik doe naast de financiële administratie?