Tjerk Feitsma - 2Tango B.V. en Stichting Neurodiversiteit

Ik heb het plezier gehad de ondersteuning te krijgen van Marieke De Oude. Wij hadden een vraagstuk rondom optimalisatie en automatisering van onze financiële boekhouding. Marieke bleek vaardig, verantwoordelijk, kennisrijk, slim, en koerste direct naar een goede oplossing zonder energie te morsen. Ook zette ze zich in voor de volle 100%; dus geen half werk met vraagtekens aan het einde, maar uitroeptekens en oplossingen. We zijn in het vraagstuk door haar geholpen met een nieuwe richting en de eerste stappen van gedegen implementatie en ik ben daar dermate tevreden over. Dus ik raad haar aan als VA.

tjerk2-1024x682.jpg

Evelyn.jpg

Evelyn Koelewijn - Onbeperkt Puur

Na een aantal jaar ondernemen, vond ik het de hoogstens tijd om me eens echt te gaan verdiepen in mijn financiën. Tot nu toe deed ik altijd maar iets. Als ik iets wilde investeren, keek ik of ik op mijn rekening of daar ruimte voor was en op grond daarvan nam ik mijn besluit. Echt een systeem zat daar niet achter, ik deed maar wat.
Ook gebruikte ik al een aantal jaar het programma Moneybird, maar minimaal. Ik wist dat het programma veel meer mogelijkheden had, maar niet hoe ik dat optimaal kon benutten.

Daarnaast wilde ik meer taken automatiseren in mijn bedrijf, zoals intakegesprekken plannen met mijn klanten en facturen sturen. 

Via een ondernemersvriendin kwam ik bij Marieke. Marieke bleek een passie te hebben voor cijfers, iets wat ik nu juist helemaal niet heb. Bovendien bleek ze ook nog veel kennis te hebben van Squarespace, de websiteprovider waar ik mee werk.
Al snel was ik heel blij dat ik Marieke had gekozen als mijn VA. Ze is rustig, geduldig en deskundig. En bovendien een hele fijne sparringspartner.
Door Marieke werk ik sinds kort met de methode Profit First zodat ik nu precies weet wat er binnenkomt en wat ik kan investeren. 
Ook maak ik nu veel beter gebruik van de mogelijkheden van Moneybird en ook dit geeft heel veel meer overzicht en dus rust in mijn hoofd. 

Dat is wel de grootste winst. Omdat Marieke mij geholpen heeft met overzicht krijgen in mijn financiën en het automatiseren van taken in mijn bedrijf ervaar ik nu een enorme rust. En dat is zo fijn!
Als ik het uitbesteed aan Marieke weet ik dat het goed komt. 


Petra Wiebenga - Studio Schrijf

Ik heb Marieke gevraagd mij te helpen bij het op orde maken van de boekhouding in Moneybird. We zijn samen door het programma heen gegaan, ze legde de basis van het boekhouden in Moneybird prettig en begrijpelijk uit. Ze vertelt wat ze doet en waarom dingen zijn zoals ze zijn. In gewone-mensen-taal, zonder moeilijke financiële termen. Ze helpt me nu regelmatig bij het juist verwerken van alle facturen, bankmutaties en btw-aangiftes. En als ik zelf ergens niet uit kom, is ze slechts een berichtje verwijderd om bij te springen. Ik ben heel blij met Marieke's hulp en kan haar zeker aanraden.

Petra W.jpg

Chris_1.jpg

Christiaan Jelsma - eigenaar en acteur bij Toptypetjes.nl

Marieke draagt zorg voor het offertetraject, zodat klanten snel en zorgvuldig een offerte ontvangen na hun aanvraag via de website. Daarnaast heeft ze de gehele mailbox tijdens mijn vakantie opgepakt. Dit alles zorgt voor mij voor minder ruis. Hierdoor kan ik me concentreren op andere zaken binnen mijn bedrijf.

Een onverwacht voordeel van de samenwerking was dat ik moest nadenken over bepaalde zaken, deze anders moest aanpakken voordat ik alles kon overdragen aan Marieke. Gevolg: ik moest mijn backoffice stroomlijnen.

Door de korte lijntjes (voornamelijk via Whatsapp), kunnen we vaak snel schakelen. Dit werkt voor mij erg prettig.


Cindy Collier - erkend Boekhoudster bij BoekhouderOnline.be

Marieke heb ik ingeschakeld om alle 'loshangende' puntjes op mijn website en in mijn mailing programma af te werken. Door het feit dat ik niet direct beschikbaar was via Skype heeft ze mij via screenshots laten zien waar de problemen lagen. Zij heeft alle problemen opgelost en getest, zodat alles daarna weer goed werkte.

Daarnaast heeft ze mijn Facebook pagina weer voorzien van nieuwe afbeeldingen.

De snelheid en duidelijkheid waarmee ze werkt heb ik als erg prettig ervaren. Daarnaast leerde ik door haar ook weer een nieuwe tool kennen.

Profielfoto-Cindy-2016.jpg